Povabilo na mladinsko izmenjavo v Švico

4 aprila, 2018
0
0

Članek lahko berejo naročniki

Postanite naročnik časopisa Kmečki glas in dostopajte do vseh vsebin.

Če ste že naročnik, se prijavite TUKAJ.

Zveza slovenske podeželske mladine je skupaj s Švico partner pri projektu organizacije izmenjav IFYE Europe. Gre za izmenjave, namenjene mladim s podeželja, ki so odlična priložnost za koristno in aktivno preživaljenje poletja. Namen izmenjave je pridobivanje znanja, spoznavanje kulture ter povezvanje mladih podeželcev, ki med sebo izmenjujejo znanje in izkušnje, kar je pomembna  konkurenčna prednost in vzvod razvoja.

Izmenjava bo potekala od  17. junija do najmanj 4. avgusta (6 tednov) ali najdlje do 22. septembra (3 mesece). Trajanje izmenjave izberete sami. V tem času boste v Švici živeli in delali na različnih kmetijah v prostem času pa boste spoznavali tamkajšnjo kulturo. Zveza slovenske podeželske mladine vam v sodelovanju s IFYE Switzerland organizira celotno izmenjavo in vas pripravi nanjo, potne stroške izmenjave pa krije vsak udeleženec sam.  

Na izmenjavi lahko sodelujejo mladi, stari med 18 in 30 let, ki prijavo pošljejo do srede, 25. aprila 2018 na e-naslov: anja.mager@zspm.si. Prijavi priložite motivacijsko pismo, v katerem napišite, zakaj si želite na izmenjavo in zakaj ste prav vi primeren kandidat/ka. Za podrobnejše informacije lahko pišete na omenjeni e-naslov, ali pokličete Anjo Mager na tel. št. 041 584 868.