S kmetije za vas 2019

Kmetijsko-gozdarska zbornica Slovenije, ČZD Kmečki glas s časopisom Kmečki glas in Časnik Finance s portalom Agrobiznis vabijo k sodelovanju v akciji S kmetije za Vas.

KDO LAHKO SODELUJE?

Kmetije, ki pridelujejo, predelujejo in prodajajo pridelke in izdelke ali tržijo turistične in druge storitve.

KAJ IN KAKO OCENJUJEMO?
Prijavljene kmetije obišče strokovna komisija, ki jo sestavljajo predstavniki organizatorjev akcije. Ta ocenjuje: IZVIRNOST, DOMISELNOST ter UČINKOVITOST PROMOCIJE in PRODAJE.

RAZGLASITEV NA AGRI

Akcija se konča na kmetijsko-živilskem sejmu AGRA v Gornji Radgoni. Najboljša kmetija v posamezni kategoriji: 1 – pridelava/predelava, 2 – turizem/storitev bo prejela priznanje ZLATA SONČNICA, ČZD Kmečki glas vsaki podarja še denarno nagrado po 150 evrov, KGZS pa brezplačni oglas v glasilu Zelena dežela v vrednosti 650 evrov. Preostale sodelujoče kmetije prejmejo letni dostop do www.finance.si in letno naročnino na petkov časopis Finance z rubriko Agrobiznis ter priznanje za sodelovanje.

Vse kmetije bodo predstavljene na sejmu, v tedniku Kmečki glas in spletnem portalu www.kmeckiglas.com, v časniku Finance in na portalu agrobiznis.si ter v glasilu KGZS Zelena dežela.

KAKO IN DO KDAJ SE LAHKO PRIJAVITE?
Prijavite se lahko do 5. junija 2019, na e-naslov: kgzs@kgzs.si ali pisno na naslov: KGZS, Gospodinjska 6, 1000 Ljubljana s pripisom S KMETIJE ZA VAS 2019. V prijavi navedite: ime in priimek ter točen naslov, številko prenosnega telefona ter kratek opis kmetije in vaše ponudbe oz. storitev.