21:57
20:50
Geza Grabar je objavil/a objavo Najboljši Lendavčani
20:50
16:04
Slovenska filharmonija je objavil/a objavo Vokalni 6
15:44
Oseba monika kubelj je delil/a objavo objavo: monika kubelj
15:30
Oseba monika kubelj je spremenil/a profilno sliko
15:29
Oseba monika kubelj je delil/a objavo objavo: monika kubelj
15:21
Oseba monika kubelj je spremenil/a profilno sliko
15:14
Slovenska filharmonija je objavil/a objavo Vokalni 5
14:22
Oseba V Fokusu je delil/a objavo objavo: Ukradeno bo vrnjeno
14:14
Oseba V Fokusu je delil/a objavo objavo: Ukradeno bo vrnjeno
14:13
V Fokusu je objavil/a objavo Ukradeno bo vrnjeno
14:13
Barbara Remec

Prijatelji

plavec jozLeon Kraljziliute88edita editaDMC TelevizijaAlen  OsenjakKarmen  GostinčarKmečki glasMarinka Marinčič Jevnikar  Geza GrabarFranc FortunaDragica HericKristijan  HrastarVlasta KunejDarja Zemljič
To soboto bo izbor mlade kmetice in mladega gospodarja
 

Pred vrhuncem letošnjega tekmovanja vam še zadnjič na kratko predstavljamo vseh šestnajst kandidatk in kandidatov za laskavi naziv – mlada kmetica in mladi gospodar leta 2017.

Tekmovanje je tradicionalna prireditev Časopisno-založniške družbe Kmečki glas in tednika Kmečki glas, ki jo vsako leto pripravimo v drugem kraju - kraju, od koder je doma aktualna zmagovalka. Po uspehu lanske kandidatke Društva žena in deklet na vasi občin Bled in Gorje Maje Ambrožič iz Zasipa pri Bledu, vas letos, skupaj z soorganizatorji: Občino Bled in Občino Gorje ter omenjenim društvom vabimo na izbor, ki bo v soboto, 2. septembra, ob 17. uri na v dvorani Osnovne šole Gorje.

Kandidatka in kandidat, ki bosta pokazala največ znanja in ročnih spretnosti bosta letošnja zmagovalca. Letos jih bomo izprašali iz štirih tem: predelave mleka, izdelovanja klobas, salam in želodcev, piva ter rastlinstva in živalstva v Triglavskem narodnem parku. Gradivo za tekmovanje so prejeli en mesec pred tekmovanjem, za temeljito učenje pa jim je ostalo le še nekaj dni. Prav vsi kandidati so izjemni in vsak med njimi si zasluži naziv mladega gospodarja oziroma mlade kmetice leta. Kateri bo imel kanček več sreče pa bomo izvedeli to soboto. Vabimo vas, da se nam pridružite in kar spodbujate svoje izbrance!

Barbara Remec
Barbara Remec
Objavil/a 2017-08-31 07:51:04 (Aug 31, 2017)

ZADNJE OBJAVE

close_btn