ČZD Kmečki glas vabi k prijavi kandidatke za Mlado kmetico leta 2017 in kandidate za Mladega gospodarja leta 2017. 

Na tekmovanju, ki bo 2. septembra 2017 v Zgornjih Gorjah pri Bledu, se bo za naziv Mlade kmetice leta 2017 lahko potegovalo največ DVANAJST kandidatk, za naziv Mladega gospodarja leta 2017 pa največ ŠEST kandidatov. Svoje mesto na tekmovanju si lahko zagotovite z ZGODNJO PRIJAVO.

Kandidatke lahko predlagajo društva podeželskih in kmečkih žena po Sloveniji ali pa se prijavijo same. Kandidati se prijavijo sami. Prijavijo se lahko tudi kandidatke in kandidati, ki so že sodelovali, pa niso zmagali. 

Zmagovalca prejmete denarno nagradno v višini 500 evrov (brutto), ki jo podarja ČZD Kmečki glas. 

Pogoji, ki jih morajo izpolnjevati kandidatke in kandidati, so:

–          starost: najmanj 18 in največ 40 let na dan prijave;

–          živeti mora na registrirani kmetiji, zaposlena je lahko tudi drugje;

–          kandidatka oz. kandidat se mora strinjati s prijavo in z objavo podatkov ter fotografije v tedniku Kmečki glas in na spletnem portalu www.kmeckiglas.com.

Informacije: (01) 47 35 363 (Barbara Remec).

Prijave sprejemamo samo v pisni obliki do zapolnitve mest oziroma napozneje DO 26. MAJA 2017.

Prijavnico za sodelovanje najdete v tedniku Kmčeki glas, izpolnjeno pošljite na naslov: ČZD Kmečki glas, Vurnikova ul. 2, 1000 Ljubljana, s pripisom: Mada kmetica leta 2017 oz. Mladi gospodar leta 2017. 
Lahko pa nam prijavnico z osebnimi podatki: ime in priimek, točen naslov, telefonsko številko, velikostjo in usmeritvijo kmetije pošljete na e-naslov: 
barbara.remec@czd-kmeckiglas.si

Prisrčno vabljeni k sodelovanju!